Engelli olmak demek diğer insanlardan ayrı yaşamak ayrı oksijeni solumak demek değildir. İnsanlığın adı altında hepimiz kardeşiz. 

Engelli personel memur alımları bu yıl da kaldığı yerden devam etmektedir. İçinde risk taşımayan pek çok alanda engelli personel alımları yapılmaktadır. Genellikle masa başı işler ile engelli vatandaşlarımız da iş sahibi olmaktadır. 

Bu gün bankalar olsun devlet daireleri olsun öğretmenlik için olsun alımlar devam etmektedir. Başvuracak her kişinin uygun pozisyonlarda yerleştirilmesi sağlanır. Siz de eğer bu kategori içerisinde iseniz sayfamızdan ilanlarla ilgili detayları öğrenebilir ve gerekli yerlere başvurunuzu yapabilirsiniz. Siz de hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

ARANAN NİTELİKLER:

Engelli personel memur alımları için gerekli pozisyonlar ve şartlar ilanlarda duyurulmuştur. Başvuru yapacak adaylarımız arasında ekip çalışmasına uygun olması, en azından lise ya da meslek yüksek okulundan mezun olmuş olması ve de MS Office programlarını iyi şekilde kullanabilmesi gibi şartlar başvuruların değerlendirme süreçleri içerisinde değerlendirilecektir. Bu şartların uygunluğu halinde ve iş verenlerin kabul etmesi halinde belirlenen ve uygun görülen pozisyonlara yerleştirilebileceksiniz. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Alımlarda yerleştirilmesi düşünülen pozisyonlardan bazıları, genel başvuru, satış, üretim ve imalat, hizmet, operasyon, müşteri hizmetleri, depo, çağrı merkezi, insan kaynakları, idari işler ve lojistik şeklindedir. Sizlerden gelen başvuruların kabul edilmesi halinde uygun görülen bu pozisyonlardan birinde işe başlayabilirsiniz. 

BAŞVURU :

Yukarıda sayılanlar ölçüsünde siz de sitemizden ya da sitelerden gerekli iş ilanlarını bulabilirsiniz ve size uygun olan yerlere başvuru yapabilirsiniz. Siz de diğerleri gibi hayallerinizi bu şekilde gerçekleştirebilir ve hayattan kopmadan yaşayabilirsiniz. Artık bu ilanlar ile kendinize temiz bir sayfa açın ve tekrar bir azim ile geleceğinizi elinizde tutmaya devam edin. Elbet bir gün siz de istediğiniz mertebeye varırsınız.

Engelli personel alımları ilanlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak engelli memur personel alımı ilanlarına ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME : https://www.iskur.gov.tr/isveren/engelli-istihdami/

Direk İş İlanlarına ulaşmak çin ise, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak açılacak ekranda üyelik bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra Engelli seçeneğini seçerek ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz. Ayrıca Kamuya Engelli memur personel alımları için BURAYA TIKLAYARAK ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.