Kamuya Memur Alımı ilanları yayımlanıyor. Kasım ayı içerisinde yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kamu kurum ve kuruluşlaru tarafından memur alımı ve personel alımı yapılacak. Toplamda 5 bin 829 kişilik boş kadro ile alım yapılacak olup İşin olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde yayımlanmış olan ilanar hakkında detaylar paylaşacağız

KPSS siz ve KPSS En Az 50 Puan İle Memur personel Alınacak!

Kamuya yayımlanmış olan ilanlara göre alımların bir çoğu KPSS puanı ile yapılasa da binlerce personel KPSS şartı olmaksızn kamuya alınacak.

KPSS puanı ile yapılacak Memur Personel alımlarında adayların, 2018, 2019 veya 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50, 60 veya 70 puan ve üzeri puan alınmış olması gereklidir.

GENEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde adayların " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KAMUYA GÜNCEL MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI VE DETAYLARI:

Merkez Bankası: Merkez bankası 70 kişilik kadro ile Güvenlik görevlisi ve Teknisyen alımı yapacak. Adaylardan KPSS şartı aranıyor. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Mamak Belediyesi: Belediye 50 kişilik kadro ile Ön Lisans 20 ve 30 Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacak. KPSS en az 70 puan şartı yer almaktadır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kestel Belediyesi: 2018 KPSS ile P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile 5 Zabıta Memuru alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ankara Kalkınma Ajansı: KPSS en az 60 puan ile memur alımı yapılacak. toplamda 4 kişilik kadro ile uzman ve destek personeli alınacak. Detaylı Bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Maliye Bakanlığı 515 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. 500 Uzman yardımcısı ve 15 Müfettiş Yardımcısı alınacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ( BAKKA ) 7 personel alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Nevşehir Belediyesi: 19 kişilik kadro ile Tahsildar, Veznedar, Bilgisayar İşletmeni, Mütemet, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Düz Memur ve Zabıta memuru alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gelir İdaresi Başkanlığı: Başkanlık özel sınav ile 150 kişilik kadro ile kurum için Gelir Uzman Yardımcısı alacak. Şartlar ve detaylar için Buraya Tıklayınız.

Gelir İdaresi Başkanlığı: 1000 kişilik kadro ile GUY alımı yapılacak.KPSSP48 puan türünde en az 70 puan almış olan adayların başvuruları kabul edilecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı: YÖK 2020 yılı için 2 kişilik Uzman kadrosu için memur alımı yapılacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı: Vergi Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ile 175 kişilik kadro için memur alımı yapılacak. Adaylardan 2019 veya 2020 yıllarında yapılan sınavdan P17, P18, P22, P23, P27, P28, P47 ve P48 puan türlerinden en az 80 veya üzeri puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı KPSS'li KPSS'siz 9 memur alacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İzmir Kalkına Ajansı 6 personel alacak. Detaylı Bilgi Burada

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 3 personel alacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK: Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 18 memur alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi: Sağlık personeli alımı için 61 sözleşmeli personel alınacak. 2020 yılı KPSS puanı ile Lise mezunu 8 Hemşire alınacak. Lisans Mezunu 50 Hemşire, 1 Diyetisyen ve 2 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı: Adalet bakanlığı 855 kişilik kadro için personel alımı yapacak. 37 Sözleşmeli Personel Alımı, 400 İdare Memuru, 12 istatistikçi, 3 mimar, 2 diyetisyen, 1 şehir plancısı, 144 psikolog, 100 pedagog ve 156 sosyal çalışmacı alımı yapılacak. Detaylı Bilgi Almak için Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayii Başkanlığı: Cumhurbaşkanlığına bağlı olan SSB 14 memur alımı yapacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gelir İdaresi Başkanlığı: 2020 KPSS puanı ile 50 Avukat alımı yapılacak. Alımlar 18 farklı Şehirde yapılacak olup Başvuru süreci 24 kasım başlayacak olup en geç 04 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı: Sözleşmeli Bilişim personeli kadrosunda 66 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Başvurular en geç 25 kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Başvuru hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Farklı alanlarda olmak üzere 817 kişilik kadro için memur alımı yapılacak. Alımlar, Destek Personeli, Büro Personeli, Diğer Sağlık Personeli, Hemşire (Kadın), Diyetisyen, Fizyoterapist, Çocuk Gelişimcisi (Kadın), Psikolog (Kadın), Psikolog , Sosyal Çalışmacı (Kadın), Sosyal Çalışmacı alımı yapılacak. Detaylı Bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi: 33 kişilik Sağlık personeli kadrosu ile en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar 33 kişilik boş kadro ile 1 Eczacı, 20 Hemşire, 1 Biyolog, 1 Fizyoterapist, 3 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık Personeli alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sakarya uygulamalı Bilimler Üniversitesi: 1 Lisans mezunu Destek Personeli alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı KPSS'li KPSS'siz 6 memur alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu: RTÜK 30 kişilik boş kadro ile memur alacak. Yayımlanan ilana göre adaylardan farklı türlerden puan ile KPSS şartı aranacak. Başvuru şartları ve kadro dağılımı için Buraya Tıklayınız.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: Sözleşmeli personel kadrosunda 195 kişi alınacak. Üniversiteye alımlar Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist, 1 Biyolog, 2 Ebe, 1 Psikolog, 1 Diyetisyen, 129 Hemşire alınacak. Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK: KPSS şartı olmaksızın 14 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çelebi Belediyesi: 1 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar için Düz Memur alımı yapılacak. Detaylı Bilgi Almak için Buraya Tıklayınız.

Marmara Üniversitesi 1 Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çorum Belediyesi: Kadın Erkek adaylar içerisinden 60 KPSS puanı ile 12 İtfaiye eri ve 10 Zabıta memuru alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı: 4 farklı ülkede olmak üzere sözleşmeli sekreter alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu: 33 Kişilik boş kadro ile Lisans mezunu KPSS puanı ile Uzman yardımcısı alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 7. dereceli kadroya 4 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 23 kasım - 04 Aralık 2020 tarihi ile yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Geyve Belediyesi: Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans mezunu KPSS 60 Puan İle 8 Zabıta Memuru alınacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kamu Denetçiliği Kurumu: Lise mezunu adaylar içerisinden 5 kişilik kadro ile Şoför Alımı yapılacak. KPSS'den en az 50 puan almış olmak şartı ile alım yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İzmir katip Çelebi Üniversitesi: Bilişim personeli alımı için, 1 Yazılım Takım Lideri, 1 Kıdemli Yazılımcı, 1 Tecrübeli Yazılımcı ve Yazılım Geliştirici alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gazi Üniversitesi: Üniversite 50 kişilik boş kadro ile lisans mezunu adaylar içerisinden Hemşire alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim