Ülkemizdeki Kamu kurumları ve kamu kuruluşları memur personel alımı için ilan yayımladılar. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 757 kişilik boş kadro ile KPSS 60 Puan İle Memur Alımı ve KPSS Siz Personel Alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Yayımlanan ilanlara göre kamuya 757 Memur Perosnel alımı yapılacak. İlanlar geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olup başvuru süreci başlıyor. Bu kapsamda adaylar başvurularına 15 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak. Başvurular sadece kurumların belirttiği şekilde şahsen veya elektronik ortamda yapılacak.

MEMUR PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR VE DETAYLARI:

Kamuya alımlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Gelir İdaresi başkanlığı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Elbeyli Belediyesi memur alacak. İşte ilanlar ve detayları.

Ticaret Bakanlığı 115 Personel Alımı:

Ticaret Bakanlığına personel alımı için ilan yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yapılacak işçi personel alımları için farklı kadrolarda ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Bakanlık 115 kişilik boş kadro ile 70 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 45 Beden İşçisi alımı yapacak. Adaylardan KPSS şartı aranmıyacak. Bu kapsamda alımlar, İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı, Samsun, Trabzon, Şırnak illerinde yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gelir İdaresi Başkanlığı 280 Şoför Alımı Yapacak

Gelir İdaresi Başkanlığı 66 farklı şehirde Şoför alımı yapacağını bildirdi. Toplamda 280 kişilik kadro için alım yapılacak. Adayların Ön Lisans mezunu olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan özel olarak, D1 veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 272 Personel Alacak:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek için Diyarbakır Müze Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 272 personel alımı yapacak. Alımlar, 210 Vasıfsız Beden İşçisi, 32 Arkeolog, 2 Sanat Tarihçisi, 4 Restoratör, 1 Mimar, 4 Aşçı, 3 Şoför, 14 Arkeolog, 2 Antropolog kadrolarında yapılacak. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmayacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 İtfaiye Eri Alımı:

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 75 kişilik boş kadro ile bünyesine İtfaiye Eri alımı yapılacak. Adayların Kamu personeli Seçme Sınavından P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Bu yönde Erkekler için 167 cm ve Kadınlar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 12 Memur Alımı İlanı:

DSİ farklı illerde olmak üzere 12 kişilik kadro ile Avukat alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar,  1 Erzurum, 2 şanlıurfa, 3 Van, 1 Sivas, 1 Trabzon, 1 Kastamonu, 2 Kars, 1 Artvin illerinde yapılacak. Bu kapsamda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü avukat alımı için adayların Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılan 2020 yılı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Elbeyli Belediyesi 3 Memur Alımı İlanı:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise Mezunu 1 Memur, Ön Lisans Mezunu 1 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu 1 Mimar alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

MSB İşçi Alımı Yapacak:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan NATO POL tesislerine Engeli adaylar içerisinden Büro işçisi alımı yapılacak. En az lise mezunu adayların başvurusu alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Yeni ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA