İŞKUR Memur alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 1122 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. İlanlar İŞKUR Memur alımları ilanlarında yayımlandı. Buna göre 18 kamu kurumu ve belediye tarafından Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak. Bu yönde başvuruda bulunmak isteyen adaylar bazı niteliklere sahip olmak zorunda. Ayrıca adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gereklidir. İlanların detaylarını haberimizin devamında sizlere aktarıyoruz.

İŞKUR KAMU MEMUR ALIMI İLANLARI VE DETAYLARI:

İstanbul İli Şişli Belediye Başkanlığı:

Şişli Belediyesine 50 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup başvuru tarihlerinde güncelleme yapıldı. Adaylar başvurularını 17 Mayıs 2021 tarihi ile 21 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirecekler. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kırklareli İli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı:

Büyükmandıra Belediyesi Lisans mezunu adaylar içerisinden Genel idare Hizmetleri sınıfında 1 Düz Memur Alımı yapılacak. 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kırklareli İli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı:

Lüleburgaz Belediyesi Ön Lisans mezunu 1 Düz memur ve Lisans Mezunu 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Sosyal Çalışmacı, 2 Tahsildar, 3 Memur alımı yapılacak. Adayların KPSSp3 ve P93 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı:

Büyükşehir belediyesine 171 memur Alımı yapılacak. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında 101 İtfaiye eri ve 70 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek olup Lise mezunu memur Alımı, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde KPSS'den en az 50 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın Detayları Burada

Erzincan İli Altınbaşak Belediye Başkanlığı:

Altınbaşak Belediyesine 1 kişilik boş kadro ile Erkek memur alımı yapılacak Adayların Ön Lisans Mezunu memur Alımı  KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 5 mayıs 2021 tarihi ile 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tklayınız.

Trabzon İli Arsin Belediye Başkanlığı:

Lise mezunu 1 ve Lisans mezunu 1 kişi olmak üzere Arşin Belediyesi bünyesine 2 Zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular 10 - 14 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ankara ili Çankaya Belediye Başkanlığı:

Çankaya Belediyesine 5 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Adaylar başvurularını en geç 5 mayıs 2021 tarihine kadar yapacaklar. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buaya Tıklayınız.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü:

Devlet Su İşlerine 11 Mühendis alımı yapılacak. Mühendis alımları 8 farklı şehirde yapılacak olup adaylardan KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Batman İli Beşiri Belediye Başkanlığı:

Beşiri Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 1 Şoför alımı yapılacak. İlan hakkında detaylar Burada

Dışişleri Bakanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı):

80 kişilik boşluk ile Türkiye Ulusal Ajansı 58 Uzman Yardımcısı, 2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter alınacaktır. Adayların başvuru için belirtilen KPSS ve Eğitim niteliklerini taşıyor olmaları gereklidir. Başvurular en geç 17 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı:

Osmangazi Belediyesi KPSS en az 60 puan ile Lise mezunu 5 Zabıta memuru , Ön Lisans mezunu 5 Zabıta ve 5 Düz Memur alımı yapılacak. İlana başvurular 7 Haziran 2021 tarihi ile 14 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı:

Beykoz Belediyesi Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 55 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 20 Mayıs 2021 tarihi ile 28 mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak olup en az 70 KPSS puanı ile alım yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı:

Kadın Erkek adaylar içerisinden belediye Lise mezunu 50 ve Ön Lisans mezunu 50 İtfaiye Eri alımı yapacak. Adayların KPSS'den P3 ve P93 puan türlerinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı:

İBB 541 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bu yönde alımlar genel idare Hizmetleri sınıfında KPSS en az 60 puan ile İtfaiye eri kadrosunda yapılacak. başvurular 25 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Bakanlık sözleşmeli olarak 10 kişilik boş kadro ile Bilişim Personeli alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

İstanbul İli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı:

Gaziosmanpaşa Belediyesine Lise mezunu 10, Ön Lisans Mezunu 10 ve Lisans mezunu 10 olmak üzere toplamda 30 kişilik kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapacak. Başvurular, 31 mayıs 2021 tarihi ile 04 haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kurulu:

SPK 40 kişilik boş kadro ile uzman Yardımcısı kadrosunda meslek personeli alımı yapacak. Alımlar 30 uzman yardımcısı ve 10 Hukuk uzman yardımcısı kadrosunda yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.