Türkiye'nin dört bir yanında bulunan belediyeler kendi kurumları dışarısından personel alımları yapmaya devam ederken geçtiğimiz gün Bursa Osmangazi Belediyesi kamuoyuna ilan duyurdu ve ilanda çöp toplama personeli alımı yapılacağını belirtti. Buna göre ilaana rağbet sürerken adaylar müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Peki Bursa Osmangazi Belediyesi çöp toplama personeli alımında adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir, başvurular hangi ortam üzerinden yapılacak?

Aranan Şartlar Nelerdir?

Bursa Osmangazi Belediyesi 10 çöp toplama personeli alımında emekli olmamak, emeklilik şartlarını taşımıyor olmak, bedenen sağlıklı olmak, arşiv soruşturmasından olumlu geçmek, bulaşıcı hastalığı olmamak şartları istemektedir. Her hangi bir mezuniyet, sınav, belge vb. gibi şart istenmemiş olup duyuruda ikamet şartına yönelik bir bilgi de bulunmamaktadır. Bu şartlara sahip olan adayların başvurularını yapması gerekmektedir. Peki ilana nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bursa Osmangazi Belediyesi 10 çöp toplama personeli alımı yapıyor. Peki ilgili ilanda adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir? Buna göre kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, SGK dökümü, askerlik durum belgesinin çıktılarını alacak olan adayların son tarih olan 13 Kasım tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmekte olup işe alınacak olan adaylar Bursa Osmangazi Belediyesi sınırları içerisinde istihdam edilecektir. Hangi noktalarda ya da bölgelerde çalıştırılacaklarına yönelik resmi bir bilgi verilmedi. Hemen aşağıda resmi ilan bulunmaktadır.

Diğer belediye iş ilanlarını takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

RESMİ İLAN BURADA

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim