Ülkemizin en kalabalık şehri olarak bilinen İstanbul'a hem Büyükşehirde çalışmak hem de ilçelerde görevlendirilmek üzere memur alımları yapılmaya devam ederken geçtiğimiz gün İstanbul Beyoğlu Belediyesi 80 zabıta memur ve masa başı memur alımı yapacağını duyurdu. Peki adayların müracaatlarını yapabilmeleri için hangi şartları taşımalı, hangi bölümlerden mezun olmalıdır?

Alım Şartları

Beyoğlu belediyesi 80 zabıta memuru ve masa başı memur alımına müracaat edebilmek için öncelikle adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş 70 ile üzerinde puan almış olması gerekmektedir. 70'in altında ya da 69 küsür puan alanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Adayların iki yıllık ya da dört yıllık mezun olması önlisans, lisans mezunu olması gerekmekte olup her bölümün başvurusu kabul edilecektir. Bazı bölümler için daha fazla ilan açılmış olup ilan detaylarında mezun olduğu bölüm bulunamayan adaylar önlisans programlarından mezun olmak ya da lisans programlarından mezun olmak şartı aranan kadrolar için başvurularını gerçekleştirebilir.

Başvurular henüz başlamadı müracaatlar 28 Aralık tarihinde başlayacak olup bir haftalık başvuru süresi olacak ve adayların bu süre zarfında belediyenin ilanında belirtilen adrese şahsen başvurularını yapması gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Tüm Memur ve Personel İlanları İçin Buraya Giriniz

Editör: TE Bilisim