Ülkemizin en çok nüfusa sahip şehri olarak bilinen İstanbul'a yatırımlar devam etmekteyken Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından aralıklarla kamuoyuna kamu personeli alımı ilanı yayımlanmakta olup güncel iş ilanlarında en az ilköğretim mezunu yüksek maaşlı personel alımı yapıldığı duyuruldu. Buna göre adayların bazı pozisyonlar için en az ilköğretim mezunu olması yeterli olacaktır. Peki hangi pozisyonlar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alıyor, adayların müracaatlar için hangi şartlara sahip olması gerekiyor.

İBB İş İlanları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından resmi olarak kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında cenaze imamı, gassal, dil ve konuşma terapisti, sosyal hizmet uzmanı, genel başvuru, müzik öğretmeni, özel eğitim öğretmeni, okul öncesi öğretmeni, sınıf öğretmeni ve spor eğitmeni pozisyonları için ilanlar yayımlandı. Cenaze imamı ve okul öncesi öğretmeni alımında en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekken gassal ilanı için en az ilköğretim mezunu olmak şartı aranmaktadır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

İBB'ye Nasıl Başvuru Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yukarıda belirtilen pozisyonlar için iş ilanı yayımlandı. Buna göre ilgili pozisyonlarda görev yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer alan İBB kariyer linkini takip etmesi ve ilgili pozisyonları görüntüleyerek, şartlarını aynı sayfa üzerinden görüntüleyip uygunsa başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://kariyer.ibb.istanbul/

Editör: TE Bilisim