Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel ve memur alımı ilanlarına göre kamuya farklı kadro ve niteliklerde olmak üzere toplamda 236 kişilik kadro ile alım yapılacak. Alımlar KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmaksızın yapılacağından adaylar başvuru niteliklerini taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde alımlar Müdürlük, Belediye ve Üniversiteler tarafından yapılacak. Alım kadroları ise, Büro personeli, Öğretim Görevlisi, Uzman Personel, Hemşire gibi kadrolardır.

09 Ekim 2020 Kamu İlanları:

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: KPSS B Grubu puan türüne göre TKGM bünyesine iki farklı kadro ile 10 Sözleşmeli Büro Personeli Alımı ve 77 Sözleşmeli Tekniker alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

İLGİLİ HABER: Tapu ve Kadastro 23 İlde 2020 Yılı 87 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü: Üniversiteye 90 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Hemşire Alımı yapılacak. Adaylardan KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavı şartı aranacak.

İLANIN TAM METNİ: Ondokuz Mayıs Üniversitesi 90 Hemşire Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı: İBB bünyesine Müfettiş Yardımcısı kadrosunda alım yapacak. 6 Kişilik kadro için yapılacak alımda adaylardan KPSSP48 puan türünden en az 80 puan almış olmak gereklidir. 

İLGİLİ HABER: İstanbul Büyükşehir Belediyesi KPSS İle Memur Alımı (Müfettiş Yardımcısı) Yapacak!

TÜBİTAK: Tübitak KPSS şartı olmaksızın 34 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar Ar-Ge Personeli ve Uzman Yardımcısı / Uzman pozisyonlarında yapılacak.

İLANIN TAM METNİ: TÜBİTAK 34 Personel Alımı

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğü:  12 kişilik kadro ile Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ: Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Personel Alımı İlanı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü: 7 kişilik kadro ile 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ: Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Personel Alımı

Kamu İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kamuya alınacak memur ve personel adaylarından öncelikle 657 sayıl ıdevlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece belirtilen tarihler içerisinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru detayları ve ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için yukarıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim