Devlet personel başkanlığı üzerinden verilen ilanlara göre 2 kurum kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Hangi kurum kadrolu personel alımı yapacak, alınacak sayı ve kurumların alıma ilişkin iş başvuru şartları nedir gibi bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte ayrıntılar...

HANGİ KURUM KADROLU PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Devlet personel başkanlığı üzerinden verilen ilanlara göre; sosyal güvenlik kurumu başkanlığı, ana bakım komutanlığı, Mucur Belediye Başkanlığı ve Tübitak Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu başkanlığı kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Hangi kadrolar için alım yapılacak?

2 KURUM HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM SAĞLAYACAK?

Sosyal güvenlik kurumu başkanlığı 400 denetmen yardımcısı alımı yapacak olup, 2. ana bakım komutanlığı aşçı kadrosu için alım yapacaktır. Ayrıca Mucur Belediyesi ilçe geneli daimi şoför alımı yapacak olup,  Tübitak - Türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu başkanlığı daimi büro memuru alacaktır. ( Tübitak terörle mücadelede yaralanan işçi kadrosu için alacaktır. ), Diyarbakır il emniyet müdürlüğü terörle mücadelede yararlanan işçi olarak daimi büro işçisi alımı sağlayacaktır. Ayrıca Bayramiç Öğretmenevi daimi garson alımı yapacağını açıklamıştır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ VE İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Adaylar başvuru işlemleri ve iş ilanlarına ulaşmak için aşağıda verilen bağlantılardan yararlanarak iş ilanlarına ulaşabilir ve gerekli bilgileri alabilirler. Bazı ilanlar ilçe geneli olup, dışarıdan alım sağlanmamaktadır. 

İşkur iş ilanları için adresine giderek "iş yeri türü" "kamu" seçerek "ara" tuşuna basınız.: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

DPB iş ilanları için: http://kamuilan.dpb.gov.tr/