Devlet Personel Başkanlığı üzerinden farklı kamu kurumları bünyesinde oluşan boş kadroları doldurmak için memur ve personel alımı ilanları yayınladı. Hangi kurum alım yapacak, hangi kadrolara alımlar sağlanacak gibi detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

DPB'DE HANGİ KURUM ALIM SAĞLAYACAK?

Devlet Personel Başkanlığı ( DPB ) üzerinden ilan veren kurumlar ise; Sosyal güvenlik kurumu başlanlığı, TÜBİTAK, Aksu Belediye Başkanlığı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çilimli Belediye Başkanlığı gibi kurumlar alım yapacağını açıkladı.

KAMU KURUMLARI HANGİ KADROLARDA ALIMLAR SAĞLAYACAK?

Denetmen yardımcısı, Akademik personel, Koruma, Güvenlik Görevlisi, Temizlik görevlisi ( eski hükümlü ), Bilişim personeli kadroları için alımlar sağlanacaktır.

KAMU KURUMLARININ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Yayınlanan memur ve personel alımı ilanlarına iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar aşağıda verilen resmi devlet personel başkanlığı adresini ziyaret ederek açık iş ilanlarını inceleyebilir ve daha sonrasında ilan üzerine tıklayıp iş başvuru şartlarını, ilan tarih bilgilerini ve diğer detayları alarak iş başvuru aşamasına geçebilirler.

DPB iş ilanları için: http://www.dpb.gov.tr/tr-tr adresini ziyaret edebilirziniz.

HAZİRAN AYI MEMUR PERSONEL ALIM İLANINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.