Pandemi sürecinde en çok atama yapan bakanlık olan Sağlık Bakanlığı kendi hastanelerine daimi işçi alımı yaptığı gibi üniversite hastaneleri de daimi statüsünde işçi alımları gerçekleştirmektedir. En son yayımlanan ilanda Selçuk Üniversitesi bünyesindeki kamu hastanesinde görevlendirilmek üzere lise mezunu 67 daimi işçi alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre 67 devlet işçisi alımında sona geliyor. Peki aranmakta olan şartlar nelerdir, kimler nasıl başvuru yapabilir?

Aranan Şartlar Nedir?

Selçuk Üniversitesine ait devlet hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere 67 daimi işçi alımı yapılıyor. Peki aranan şartlar nedir? Adayın Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, belirtilen programlardan mezun olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak. Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır. Mezun olunması gereken programlar aşağıda verilmiştir.

Lise ve Dengi Okul Sağlık Bakım Teknisyenliği

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Hemşire Yardımcılığı

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Engelli Bakımı

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Ebe Yardımcılığı

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Yaşlı Bakımı

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Hasta Bakımı

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Selçuk Üniversitesi bünyesinde alınacak olan 67 daimi işçi ilanına müracaat etmek için sadece Konya ilinde ikamet eden adayların en yakın İŞKUR merkezlerine giderek müracaatlarını bu kanal üzerinden yaptırması gerekmektedir. 23 Ekim son başvuru tarihidir: