Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ve 24 mayıs 2021 tarihi itibari ile yayımlanmış olan Memur Personel alımı ilanlarına göre kamuya 840 kişilik kadro için başvurular başladı. Söz konusu olan ilanlara göre alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak olup her bir ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde başvurularn tamamı 24 Mayıs 2021 tarihine başlamış olan ilanlara ulaşacaşsınız.

BAŞVURUSU BUGÜN BAŞLAMIŞ VE YAYIMLANMIŞ MEMUR ALIMI İLANLARI:

Başvuruları Bugün Başlamış olan ve yayımlanan ilanlara göre kamuya toplamda 690 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı, Düz Memur, Mühendis, Mimar, İç Mimar, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Avukat, Tekniker, Yönetim Personeli(İstatistikçi) ve Yönetim Personeli alınacaktır.

Bu kapsamda alımlar,

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi,
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi,
  • İller Bankası,
  • Sosyal Güvenlik Kurumu,
  • Büyükmandıra Belediyesi,

tarafından yapılacak.

Adaylardan ise başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2019 veya 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSp94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50, 60 veya 70 puan almış olmaları gereklidir.

Ayrıca Zabıta memuru ve İtfaiye Eri alımları için Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak ve en  az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

İŞKUR İLE YAYIMLANMIŞ OLAN YENİ KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI:

24 Mayıs 021 tarihi ile İŞKUR iş ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan iş ilanlarına göre 24 Mayıs 2021 tarih itibari ile İŞKUR üzerinden 155 Kamu Personeli Alımı Yapılacak. Bu kapsamda alımlar,

Temizlik İşçisi, MakamŞoförü Cankurtaran, Kaynak Teknikeri, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri, Tır Çekici, Beden İşçisi, Çay Eksperi, Büro memuru, Pide Ustası, Bahçe Bakım elemanı ve Temzilik Personeli kadrolarında alım yapılacak. İşte Kurum ve kadro dağılımı:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların 18 Yaşını tamamlamış olmak, 40 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, gibi şartlar aranacak.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanların detaylarına https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI:

SGK 50 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ( Memur ) Alımı Başladı!

En Az 50 KPSS İle MBB 171 Memur Alımı Başvurusu Başladı! Belge ve Formu?

TUBİTAK Ön Lisans Mezunu Memur Alımı İlanı Yayımladı!

İller Bankası ( İLBANK ) 365 Memur Alımı İlanı Yayımlandı! Kadro ve Şartlar Nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi 100 Memur Alımı Başladı! İtfaiye Eri Belgeleri?

ÇAYKUR 79 İşçi Alımı Başvurusu Başladı! KPSS şartı Yok

Editör: TE Bilisim