Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanlarına göre kamuya farklı kurumlar tarafından Memur KPSS A ve B Kurumsal ve Merkezi kapsamında toplamda 32 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu yönde İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde kamuya alım yapılacak memur alımı detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

KİMLER MEMUR ALIMI İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına başvurular sadece bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Buna göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş ve eğitim nitelikleri aranacak.

Genel olarak; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

Özel olarak ise, 2018 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, İtfaiye eri ve Zabıta memur alımları için 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, en az B sınıfı sürücü belgesi olmak şartları talep edilmektedir.

MEMUR KPSS - A MEMUR ALIMI İLANLARI:

KPSS A kapsamında kamuya 47 memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Sayıştay Başkanlığı 45 Denetçi yardımcısı alacak. Çüngüş Belediye Başkanlığı ise 2 kişilik kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak.

MEMUR KPSS - B KURUMSAL MEMUR ALIMI:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinde yayımlanan ilana göre farklı alanlarda olmak üzere aşağıdaki kurumlar ilgili kadrolarda alım yapılacak. Bu kapsamda Memur KPSS B Kurumsal toplamda 259 memur alımı yapılacak.

Güzelyurt Belediyesi: 1 Muhasebeci

Serban Belediyesi: 1 Düz Memur

Göynük Belediyesi: Lise mezunu 1 ve Ön Lisans mezunu 1 İtfaiye eri alımı yapılacak.

Şarköy Belediyesi: 1 Mimar, 5 Mühendis, 2 Tekniker, 1 Belediye Trafik Memuru, 1 Tahsildar ve 4 Düz memur olmak üzere 14 memur alımı yapılacak.

Düzce Belediyesi: 20 İtfaiye eri alınacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi: Lise Mezunu 50 ve Ön Lisans mezunu 20 olmak üzere 70 itfaiye eri alımı yapılacak.

Hafik Belediyesi: 1 Muhasebeci

Bodrum Belediyesi: 25 Zabıta Memuru alınacak.

Kağıthane Belediyesi: Lisans mezunu 12 ve Ön Lisans mezunu 13 olmak üzere 25 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi: Ön Lisans mezunu toplamda 40 memur alınacak. 10 itfaiye eri ve 30 Zabıta Memuru alınacak.

Meram Belediyesi: 10 zabıta memuru alınacak.

İstanbul Şişli Belediyesi: 25 Zabıta Memuru alınacak.

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi: 1 itfaiye eri ve 1 Teknisyen alınacak.

MEMUR KPSS - B MERKEZİ MEMUR ALIMI İLANLARI:

Yayımlanan memur alımı ilanlarına göre toplamda 26 memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Bafra Belediyesi 10 Zabıta Memuru, 1 Düz Memur ve 1 Mühendis alınacak. Şırnak Belediyesi ise, 2 Zabıta Memuru, 12 VHKİ alımı yapılacak.

BAŞVURULAR:

Memur alımları için adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte sadece şahsen yapılacaktır. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Söz konusu ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

BELEDİYE MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim