Türkiye’de faaliyet gösteren havacılık kurulumlarından biri olan Atlas Jet Global bünyesinde farklı kadrolara hava personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Türkiye’de faaliyet gösteren büyük firma bünyesinde gerçekleştirilecek olan alımlar farklı eğitim seviyelerinde farklı kadrolara yapılacak olup adayların ilgili ilana uygun şartları sağlaması gerekmektedir.

Firmanın alım yapacağı kadrolar arasında Bilet Satış Süpervizörü, Ekip Tahsis Memuru, Engelli Personel- Genel Müdürlük, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Grafik Tasarım Uzmanı ve Genel Muhasebe Yöneticisi gibi pozisyonlar yer almaktadır.

Ekip Tahsis Memuru Alımı

İlgili pozisyona başvurular için adayların sağlaması gereken şartlar arasında Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olma, tercihen konusunda 2 yıl deneyimli, orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip, MS Office uygulamalarına hakim, İletişim ve planlama yeteneği gelişmiş, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, vardiyalı olarak çalışabilecek olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Bilet Muhasebe Yöneticisi

Atlas Jet tarafından ilgili pozisyona gerçekleştirilecek olan alımda adayların Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun olmaları, alanda 7 yıl tecrübeye sahip olmaları, SAP FI bilen, İngilizce ve tek düzen hesap planına hakim ve MS Office uygulamalarını bilen adayların başvuruları alınacaktır.

Engelli Personel Alımı

Adayların bu pozisyon için sağlaması gereken şartlar arasında Lise veya Önlisans mezunu,Tercihen ofis ortamında tecrübesi olan,MS Office uygulamalarına hakim,Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden ve yüzde 40 ve üzeri engel raporu bulunması şartları yer almaktadır.

Genel Muhasebe Yöneticisi

İlgili pozisyon için adayların sağlaması gereken şartlar arasında, Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun,Muhasebe ve/veya mali işler bölümlerinde minimum 7 yıllık mesleki tecrübeye sahip, Finansal tablo ve raporlama konularında tecrübeli, Yasal mevzuata ve tekdüzen hesap planına hakim,SAP bilgisine sahip,SMMM belgesi olan,İngilizce bilen, UFRS bilgisi olan,MS Office programlarına hakim, ileri derecede Excel bilen adaylar aranmaktadır.

Atlas Jet bu kadroların yanı sıra farklı pozisyonda da alım yapmakta olup ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2KW19aJ