Ülkemizde Kamu Kurum ve Kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda İşçi, personel ve Memur Alımı yapıyorlar. Söz konusu yayımlanan ilanlara göre Kamuya binlerce kişilik kadro ile alım yapılacak. Aralık Ayı Memur Alımı ilanlarına göre KPSS puanı ve Aralık Ayı Personel Alımı ilanlarına göre ise KPSS Siz Personel Alımı yapılıyor.

İşin Olsa ekibi olarak her ay hazırladığımız aylık güncel memur personel alımı ilanları ile sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Yılın son ayı olan Aralık ayı içerisinde de bu geleneğimiz devam ettiriyoruz ve siz değerli okurlarımız için Aralık Ayı Kamu İlanlarını sizlerle paylaşacağız.

ARALIK AYINDA ÖNEMLİ ATAMA VE ALIMLAR YAPILACAK!

Yılın son ayı olması ile birlikte ve Pandemi sebebi ile bir çok alımın ertelendiği ve yeni alımların yapılacağı bir ay içerisindeyiz Aralık ayı içerisinde önemli atamalar ve memur alımları yapılacak. On Binlerce kişilik boş kadro ile kamuya memur personel ve işçi alımları yapılacak. Sizler için ilanları takipteyiz ve haberimizde sunuyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 500 Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

İşin Olsa ekibi olarak kamu memur alımı ilanlarını sizlere ilk olarak duyuruyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı 500 Yurt Yönetim memuru alımı ilanını ilk İşin Olsa ekibi adaylara duyurmuştu. Toplamda 63 farklı şehirde 500 Yurt Yönetim Memuru Alımı yapılacak. Başvurular 28 Aralık 2002 tarihinde başlıyor. Şartlar ve ilanın detayları burada.

Yeni İlanlar Yayımlanmaya Devam Ediyor!

Aralık itibari ile kamuya yeni memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son zamanlşarda yayımlanan ilanlara bakacak olursak, TİGEM, JSGA, İBB, Sahil Güvenlik Komutanlığı, TSK, Tarım Kredi Kooperatifleri, YSK gibi kurumlar ilan yayımladı.

TÜM BEKLENEN ALIMLAR BU AY İÇERİSİN DE YAYIMLANACAK!

Atama ve yeni ilan bekleyen adaylar için bu ay oldukça hareketli geçecek. Bilindiğin gibi Aralık ayında İkinci Merkezi Yerleştirme olan KPSSP 2020 /2 ataması yapılacak. Bunun dışında , Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin polis alımı ve bunlar gibi bir çok Kamu Kurumu, Bakanlık ve kuruluş bünyelerindeki eksikliği kapatacaklar. Özellikle 2020 KPSS puanı ile alımlar hareketlilik kazanacak. Aralık ayı içerisinde yayımlanacak ve devamlı olarak kamu ilanlarını takip etmek için;

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

DEVLET MEMURU ALIMI YAPILACAK!

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilana göre bünyesine 2020 yılı Devlet Memuru alımı yapacak. En az lise mezunu ve KPS en az 60 puan ile Komutanlığa Devlet memuru alımı yapılacak. 

Jandarma, TCDD ve Milli Güvenlik Kurulu İlan Yayımladı!

Son hafta yayımlanan ilanlara göre jandarma Genel Komutanlığı 9 Sözleşmeli personel ve 32 Devlet Memuru alımı yapacak. TCDD 60 Lise mezunu perosnel alımı yapacak. MKG ise 15 kişilik kadro ile Uzman Yardımcılığı kadrosunda Memur alımı yapacak. İlanlar hakkında detaylar aşağıdaki bağlantıda.

ADALET BAKANLIĞI 10 BİN MEMUR ALIMI BU AY YAYIMLANABİLİR!

Adalet bakanlığı 10 bin memur alımı ilanı tekrar gündeme geldi. Adalet Bakanlığı ve CTE Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapacak. Bu yönde Lise mezunu KPSS sonuçları 24 Aralık 2020 tarihi itibari ile açıklanacak. Adalet bakanlığınınn memur alımı ilanının da bu tarihten sonra geleceğini düşünmekteyiz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEKLER?

Aralık ayı içerisinde yayımlanacak ve başvuru devam eden ilanlara başvurular bazı genel ve özel nitelikler doğrultusunda yapılacak. Tüm nitelikleri taşıyan adaylardan Erkek ve Kadın herkes başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda Genel Olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Eğitim gibi şartlar aranacak.

Genel Başvuru Şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: 2019 veya 2020 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50, 60, 70 veya üzeri puan almış olmak.

Yaş Şartı: Zabıta memuru alımları için 30 yaşından büyük olmamak ve Memur alımları için 35 yaşından büyük olmamak gereklidir. Tercih kılavuzu ile alınana başvurularda ise Yaş şartı yoktur.

Eğitim Şartı: Alım yapılacak pozisyona göre, En az lise mezunu, Ön Lisans mezunu ve Dört yıllık Eğitim veren Üniversitelerin ilgili Lisans fakültelerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

Kamuya yayımlanan memur personel ve işçi alımı ilanları için adaylar başvurularını sadece belirtilen tarihler içerisinde yapacaklar. Başvurular kurumun belirttiği gibi şahsen veya günümüzde Pandemi sebebi ile ağırlıklı olarak online olarak yapılmaktadır.

ARALIK AYI GÜNCEL MEMUR PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI İLANLARI:

İşin Olsa Ekibi olarak sizler için özel olarak hazırladığımız tablo yardımı ile Aralık ayı ilanlarına ulaşabileceksiniz. Aşağıdaki bağlantı yardımı ile Alım yapacak kuruma, kadro sayısına, KPSS niteliğine, Son başvuru tarihine ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

GÜNCEL KAMU VE ÖZEL ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim