Kamuya Memur alımı ve personel alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kurumlar ve bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 343 memur alımı ve personel alımı yapılacak. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Su İşleri, Pendik Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi alım yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine farklı ilanlarda olmak üzere 166 Kamu Personeli alımı yapacak. Bu kapsamda iki farklı ilan yayımlandı ve alımlar Sanatçı kadrolarında yapılacak. İlk ilana göre Bakanlık bünyesine 47 kişi alınacak. Diğer ilana göre ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 119 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan KPSS Şartı aranmayacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Aynı zamanda Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 77 perosnel alacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü:

DSİ farklı illerde olmak üzere 12 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Buna göre alımlar, Erzurum, Şanlıurfa, Van, Sivas, Trabzon, Kastamonu, Kars ve Artvin illerinde Avukat alımı yapılacak. Adayların 2002 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Pendik Belediyesi:

Pendik Belediyesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden Zabıta Memuru alımı yapılacak. Bu yönde Lise mezunu 10, Ön Lisans mezunu5 ve Lisans mezunu 5 Zabıta alımı yapılacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü:

Üniversiteye Öğretim üyesi kadrosunda 67 Akademil Personel alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü:

Üniversiteye Mühendislik Fakültesine Doktor Öğretim Üyesi kadrosunda 1 personel alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim