Kamu Kurum ve kuruluşlarına memur personel alımı yapılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanına göre 5 kuruma 192 kişilik kadro ile alım yapılacak. İlanlara başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile birlikte artık sona ermektedir. 18 Ekim 2021 tarihi ile sona erecek olan ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURUSU SONA EREN KAMU KURUM VE KURULUŞLARI:

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı:

YSK personel ve memur alımı yapacağını bildirmişti. 49 Farklı şehirde olmak üzere 103 kişilik boş kadro ile 90 Zabıta Katibi, 10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile 3 Şoför alımı yapılacaktır. Adayların 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmaları gerekmektedir.İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tarım Kredi Kooperatifleri:

İki Farklı bölgede olmak üzere 49 Kooperatif Görevlisi Alımı ve Ziraat Mühendisi Alımı yapılacak. Kütahya ve Samsun bölge birliklerine alım yapılacak. Bu yönde Sakarya Bölge birliğine 17 ve Kütaya Bölge birliğinde bulunan şehirlere, 32 Memur Personel Alımı yapılacak. Kooperatif Görevlisi alımı için KPSS 60 puan şartı aranıyorken Ziraat Mühendisi alımlarında KPSS şartı talep edilmeyecek. İlan hakkında detaylar Burada

Türk Şeker Fabrikaları:

TÜRKŞEKER Personel alımı başvuru süreci başlıyor. Bünyesine Engelli ve Eski Hükümlü adaylaar içerisinden persnel alımı yapılacak olup Engelli Olarak, 2 kişilik kdro ile 1 İnşaat Teknikeri ve 1 Ambar / Depo Görevlisi alımı yapacak. Eski Hükümlü olarakta 5 kişilik kade, 1 Şeker İmal İşçisi, 1 Marangoz, 1 Boru Kaynakçısı ve 2 İş Makineleri Operatörü alımı yapacak. Sadece Engelli olan adaylar için EKPSS şartı aranacaktır. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Türk Alman Üniversitesi:

Üniversiteye sözleşmeli olarak farklı alanlarda 19 Persnel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar 12 Farklı alanda gerçekleştirilecek.  Alımlar 5 Büro Personeli, 1 Kütüphaneci, 1 Antrenör, 1 Mimar, 1 Mühendis, 1 Mühendis (Sistem ve Ağ Uzmanı), 1 Mühendis (Yazılım), 1 Tekniker (Ağ Teknikeri), 1 Tekniker (Gıda), 1 Teknisyen (Karocu / Fayansçı), 1 Teknisyen (Boyacı/Badanacı), 1 Teknisyen (Marangoz) alımı yapılacak. İlanın Detayları Burada

Namık Kemal Üniversitesi:

24 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapılacak. Yayımlanmış olan ilana göre 20 Sözleşmeli Hemşire ve 4 Laborant alımı yapılacaktır. Ön Lisans mezunlarının başvuru yapabileceği ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.