Kamuya Memur Personel alımı başvuruları başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli Alımı ilanlarına göre Kamuya 3 kurum tarafından 363 kişilik kadro ile Memur Alımı ve Personel Alımı yapacak. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve ilanların detaylarını sizlerle paylaşacağız.

Söz konusu 3 kuruma 363 memur personel alımı için KPSS Puanı İle veya KPSS Puanı olmaksızın alım yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

3 kamu kurumuna Memur Personel alımı başvuru süreci 31 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak. Adaylar tarafından uzun süredir başlaması beklenen başvurular için heyecan devam ederken İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında bilgi vereceğiz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylar tüm kamu kurumlarına başvuru için öncelikle Genel olarak 657 Sayılı Devler Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin taşınıyor olması gerekmektedir. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkekler için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

HANGİ KURUM ALIM YAPACAK?

Söz konusu ilanlar Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Sakarya Üniversitesi bünyelerine 363 Memur Personel Alımı yapacak. Alımlar Spor Uzmanı, Antrenör, Temizlik Görevlisi, Uzman yardımcısı, Sıhhi Tesisatçı ve İnşaat işçisi kadrosunda alım yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ilanı ile Sakarya Üniversitesi ilanı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecek. KVKK Memur Alımı ilanı için ise adayların KPSS'den en az 75 puan almış olmaları gereklidir.

İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu ( KVKK ) 10 Memur Alımı ( Uzman Yardımcısı )

GSB 2021 Millilik Kapsamında KPSS siz 350 Antrenör ve Spor Uzmanı Alım İlanı!

Hastaneye Lise Mezunu Temizlik Personeli ve İşçi Alımı İlanı ( Sakarya Üniversitesi )

Editör: TE Bilisim