Kamu Kurumları personel alımı ilanlarını yayımladı. 21 Ekim 2021 tarihi ile yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre 3 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 217 kişilik kadro ile personel alımı ve personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden KPSS Puanı ile alım yapılacak.

21 EKİM 2021 3 KURUMA 217 PERSONEL ALIMI:

Devlet Hava Meydanları İşletmesi ( DHMİ ):

DHMİ bünyesine 5 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde 2021 yılı Müfettiş Yardımcısı alımı için 4 farklı grupta olmak üzere 5 memur alımı yapılacak. Başvurular 25 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 7 kasım 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

DHMİ Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanı Detayları Burada

Gazi Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 200 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Başvurular ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 4 kasım 2021 tarihine kadar yapılacak. Bu yönde alımlar, Hemşire Biyolog, Sağlık Teknikeri, Laborant, Hasta Bakıcı ve Temizlik Personeli kadrolarında yapılacak.

Gazi Üniversitesine 200 Personel Alımı İlan Detayları Burada

Dışişleri Bakanlığı 12 Sözleşmeli Personel Alımı:

Bakanlık sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı yayımlandı. 12 Kişilik kadro ile farklı alanlarda personel alımları yapılacak. KPSS Puanı ile ve YDS Puanı ile başvuru yapılıyor olsa da KPSS siz Personel alımları da yapılacak. Başvurular 5 - 19 kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı ilanı detayları burada

Editör: TE Bilisim