kamuya Memur Alımı ve İşçi Alımı için ilanlar yayımlandı. 3 farklı büyük şehir olan Ankara, İstanbul ve İzmir illeri için binlerce kişilik boş kadro ile ilan yayımlandı. En az ilkokul ve en fazla lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği bu ilanlar için detayları ve bilmeniz gerekenleri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaştık. Haberimizde,

İstanbul Memur Alımı ve İşçi Alımı, Ankara Memur Alımı ve işçi alımı, İzmir Memur Alımı ve işçi alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız. Haberimizde tüm ilanlar için kadro dağılımı ve ilanların detayları yer almaktadır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Yayımlanan 3 büyükşehir için işçi alımı ve memur alımı için kadrolar belli oldu. Bu kapsamda alımlar, Memur kadrosunda Zabıta Memuru ve İşçi alımı kadrolarında, Beden İşçisi, Forklift Operatörü, Operatörü, Kontrol Personeli, Temizlik Personeli, Proje Yazma Elemanı, Aktarma İşçisi, Bütçe ve Finanas Personeli, Çevre Mühendisi, Elektronik Teknisyeni, Elle Süpürme İşçisi, Elle Süpürme Şoförü, Gemi Makinisti, Gemici, Makine Teknisyeni, Muhasebe Personeli, Şoför - Yük Taşıma, Temizlik İşçisi, Dış Ticaret Personeli, Satınalma ve Raporlama Mühendisi, Üroloji Uzmanı, Görsel İletişim Tasarım uzmanı, Peyzaj Mimarı, Tesis Bulaşıkçı, Tesis Aşçı Yardımcısı, Tesis Servis Elemanı ( Garson ), Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Barista, Bulaşıkçı, Harita Teknikeri, Kazı ve Restorasyon personeli, İnşaat Mühendisi, Şehir Plancısı, Güvenlik Görevlisi, Şef Garson, Mutfak Görevlisi, Kasiyer, Otopark Görevlisi gibi kadrolarda binlerce personel alımı yapılacak.

İSTANBUL KAMU MEMUR VE İŞÇİ ALIMI İLANLARI:

  • İstanbul Beylikdüzü Beld. Pers. A.Ş. 30.06.2021
  • İstanbul Hamidiye Kaynak Suları San. Tur. Tic. A.Ş. 18.06.2021
  • İstanbul Hamidiye Kaynak Suları San. Tic. A.Ş. 18.06.2021
  • İstanbul Pers. Yönt. A.Ş. 16.06.2021
  • İstanbul Çevre Yönt. San. Tic. A.Ş. 25.06.2021
  • İstanbul Bilişim Ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. 25.06.2021
  • İstanbul Bakırköy Per. Hizm. Ltd. Şti. 21.06.2021
  • İstanbul BİMTAŞ Boğaziçi Peyz. İnş. Müş. Tek. Hizm. San. Tic. A.Ş. 16.06.2021
  • İstanbul Üsküdar Belediyesi Personel A.Ş. 16.06.2021
  • İstanbul Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşl. Tic. A.Ş. 16.06.2021
  • İstanbul Araş Arnavutköy İnş. Yat. Taah. Hizm. Nakl. Gıda San. Tic. AŞ. 18.06.2021

Ayrıca, Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanan ilanlara göre,

İZMİR KAMUYA MEMUR VE İŞÇİ ALIMLARI:

  • İzmir İzelman Gen. Hiz. Tic. A.Ş. 16.06.2021
  • İzmir Mimas Bel Gıda TUr Tic. A.Ş. 16.06.2021
  • İzmir Çeştur İşl. Ltd. Şti. 17.06.2021
  • İzmir Ayasuluk Tepesi ve St Jean Anıtı Kazı Başkanlığı 18.06.2021
  • İzmir İzelman Gen. Hiz. Tic. A.Ş. 16.06.2021
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından Zabıta Memuru Alımı 27.06.2021

Kamu İŞKUR Üzerindeki ilanlar ise şöyledir:

ANKARA KAMU MEMUR ALIMLARI:

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 30.06.2021

Kamu İŞKUR İlanları:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İlgili alımlar için adaylardan Kamu alanındaki nitelikler aranacak. Bu yönde kamu İşçi ve Memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" şartları aranacak.

Zabıta Memuru alımları için ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadın adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreçleri başlamıştır. Yukarıdaki ilanlara göre binlerce işçi ve memur alımı yapılacak. Söz konusu ilanlar için başvurular sadece şahsen yapılacaktır. Kamu İşçi alımları ve memur alımları ilanlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden inceleyebilirsiniz.

Ayrıca Kamu İŞKUR İlanlarına ise, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. İlgili ekranda çıkan kutularda şehri seçerek arama yapabilir ve ilanlara ulaşabilirsiniz.

Kamu İşçi Alımı İlanları ve Detayları: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

TÜM KAMU İLANLARI VE DETAYLARI BURADA

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİM İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim