Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Yükseköğretim Kalite Kurulu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere 5 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Bu yönde Sürekli işçi statüsünde Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı Bilkent Çankaya Ankara'ya 2 Güvenlik Görevlisi ve 3 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Yükseköğretim Kalite Kurulu 5 Kişilik Kadro ile Personel Alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak. Buna göre Kamu İŞKUR İlanları alanında yayımlanacak olup başvuru süreci önümüzdeki hafta başlayacak. Bu kapsamda adaylardan;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Terör Mağduru olmamak,

- Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak,

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı alımını yapacağı Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi adayları için aşağıdaki nitelikler aranacak.

Temizlik Görevlisi: En az ilkokul mezunu olmak, 18-35 yaş arasında olmak, İşyerlerinin; temizliği, atıklarının toplanması, eşya malzeme ve evrakın taşınması, ayrıştırılması, dağıtımı, vb. işleri yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak.

Güvenlik Görevlisi: En az ön lisans mezunu olmak, 18-35 yaş arasında olmak, Özel Güvenlik ve Koruma bölümünden mezun olmak veya 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının ilan bitim tarihi itibariyle en az 6 ay süre ile geçerli olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı personel alımı için başvurular 06 Ekim 2020 tarihi ile başlayacak. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilecek olup en geç 10 Ekim 2020 tarihine kadar alınacak başvurular geçerli sayılacak. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden Elektronik ortamda yapılacaktır.

İLANA BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.