23 Mart 2020 itibari ile İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda 3 kamu kurumuna KPSS şartı olmadan kura yöntemi ile toplamda 10 personel alımı yapılacaktır. Farklı kadrolarda istihdam edilecek olan adaylar temizlik görevlisi, elektrik teknikeri, beden işçisi, makam şoförü olarak görevlendirilecektir. Bu doğrultuda yapılacak olan alımlara ilişkin detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Sakarya Üniversitesi 7 Personel Alımı

Sakarya Üniversitesi tarafından 6 temizlik görevlisi ve 1 elektrik teknikeri alımı yapılacak olup adayların en az orta öğretim (lise ve dengi) en fazla lisans mezunu olması, 18 ile 30 yaşında olması, Kocaeli ilçesinde ikamet ediyor olması,Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, şartları aranır. Şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Elektrik teknikeri alımında ise Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik- Elektronik, Elektrik Tesisatları ve Pano Montürlüğü, Elektrikçilik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ya da Elektrik Tesisatçılığı bölümlerinin birinden mezun olup alanında deneyim sahibi olmak, 18-35 yaş arasında olmak,Serdivan ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları yer almaktadır.

Ayvacık Belediye Başkanlığı

Belediye tarafından 1 beden işçisi alınacak olup adayların genel memur alımı şartlarının yanı sıra en az ilköğretim en fazla ise lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir.

Erzurum Belediye Başkanlığı

Belediye başkanlığı tarafından 2 makam şoförü alımı yapılacak olup adayların en az 4 yıl makam şoförlüğü yapmış olmak ve bu durumunu kurumlardan yazı veya SGK hizmet dökümü ile belgelemek, Psikoteknik belgesine sahip olmak, İleri Sürüş Teknikleri Belgesine sahip olmak, VIP Makam Şoförlüğü ve Profesyonel Sürüş Teknikleri belgesine sahip olmak, Güvenli ve Defansif Sürüş Teknikleri belgesine sahip olmak, Protokol Karşılama Sertifikasına sahip olmak, İlk Yardım belgesine sahip olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili ilanlara online olarak İŞKUR https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesi üzerinden ilan numarasını sorgulayarak başvurmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim