Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İşçi Alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazete'nin 18 Şubat 2021 tarihli yayımına göre Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı İlanı Yayımlandı. Aynı zamanda Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanacak olan ilan için başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak. İlan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Kadro Dağılımı:

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde 50 kişilik kadro ile Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri Personeli alımı yapacak. Alımlar farklı mezuniyete göre Lise Mezunu olan adaylardan yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Ortaöğretim kurumlarının sağlık hizmetleri alanının sağlık bakım teknisyeni dalından mezun olmak,
  • Son başvuru taihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak, 30 yaşından gün almamış olmak,
  • Hasta ve yaşlı bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak,
  • İç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,
  • Askerlik ile ilişkisi olmamak,
  • İlanın yayımlandığı tarih itibariyle, en az son bir yıldır Van İl sınırları içerisinde ikamer ediyor olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 22/02/2021 - 26/02/2021 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden veya Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Kura Çekimi Yapılacak!

Kura usulü ile işe alımlarda kura çekimi, mevzuatına uygun olarak noter huzurunda 09/03/2021 Salı günü saat 14.00’da Üniversitenin Mühendislik Fakültesi Amfisinde yapılacaktır. Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni kura bilgileri Üniversitemiz internet sitesinde duyurulacaktır. Kura sonucu belirlenen adaylar internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. COVİD-19 salgınının Ülkemizde yayılımına ilişkin tedbirler kapsamında kura çekimine katılımcı kabul edilmeyecek olup kura çekim işlemleri Üniversitemizin www.yyu.edu.tr web sayfası duyurular bölümünden canlı olarak adaylarla youtube linki paylaşılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim