Eylül ayının son toplum yararına programı kapsamında personel alımı ilanları açıklandı. Çankırı Valiliği ile Batman ve Çorum Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne geçici süreli TYP alımı yapılacak. Adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecekler. Peki son başvuru tarihi nedir ve KPSS şartı aranacak mı?

Çankırı Valiliği çevre düzenleme uygulama alanında 60 işçi alımı gerçekleştirecek. Çalışanlar 181 gün süre ile istihdam edilecekler. 4 Nisan 2020 tarihine kadar görevleri devam edecek. Başvurular bugün internet ortamında sona erecek.  Çankırı Merkezde ikamet eden adaylar bu alıma başvuru yapabilirler.

Batman Merkezde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün temizlik uygulama alanındaki alımlar için 5 kişi alınacak. 180 gün görevlendirilecek olan temizlik görevlisi alımında başvurular 28 Eylül 2020 tarihinde alınmaya başlandı ve 2 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Batman ilinde 5 kişi görev yapacak. 13 Nisan 2020 tarihine kadar görev yapacaklar.

Çorum merkezde ise 28 Eylülde başlayan toplum yararına programı kapsamındaki 10 temizlik görevlisi işçisi için başvurular 2 Ekim tarihinde sona erecektir. Adayların ikamet şartlarında Çorum Merkezde ikamet etmeleri gerekli olacak.

MEB 20 BİN PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÇSHB, MEB ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan protokkoller doğrultusunda güvenlik görevlisi ile bakım onarım işçisi, temizlik görevlisi alımı yapılacak. Kura ile istihdamlar sağlanacak. Kura sonuçları ve başvuru sürecine ait detaylar iŞKUR e-şube portalı üzerinden başvurularım menüsü altından öğrenilebilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim