Vakıflar Genel Müdürlüğü İlköğretim ve Lise Mezunu 10 memur personel alımı yapacak. 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında yapılacak personel alımları için alımların başvuru süreci başladı. Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğüne alım yapılacak olup başvuru şartları ve detayları şöyledir.

Alım Kadroları:

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kura Çekimi ve Sözlü sınav ile 10 kişilik kadro için Silahlı 8 Koruma Memuru Alımı ( Koruma ve Güvenlik Görevlisi ) alımı yapacak. 2 Kişilik kadro ile ise Temizlik Personeli Alımı yapılacak.

Genel Başvuru Şartları:

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2-Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3-Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

4-Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak.

5-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6-Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

7-Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.

8-Her aday ilan edilen kadrolardan, listede yer alan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı)

  • En az lise ve dengi okul mezunu olmak.
  • 5188 sayılı Kanun gereği geçerli silahlı özel güvenlik sertifikası ile silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.(Son başvuru tarihi itibariyle en az 6 (altı) ay geçerlilik süresi olan.)
  • Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.
  • Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı ceza almamış ve bu suçlardan dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma kovuşturma bulunmamak.
  • Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
  • Erkek adaylarda en az 167 cm, kadın adaylarda en az 160 cm boyunda olmak, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15 kilodan az ya da fazla olmamak.
  • Koruma ve güvenlik hizmetlerini yürütmesine engel durumu olmamak(kazanan adaylardan tam teşekküllü Sağlık Kurulu(Heyet) Raporu istenecektir.
  • İlk başvuru tarihinden önce Erzurum İli sınırları (Merkez ve İlçeleri) içerisinde ikamet ediyor olmak,

Temizlik İşçisi

  • En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak.
  • İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine engel durumu olmamak.
  • Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanında iç ve dış mekânlarda temizlik hizmeti, bahçe temizliği yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. (Kazanan adaylardan Sağlık Kurulu Raporu istenecektir.)
  • İlk başvuru tarihinden önce Erzurum İli ( Merkez ve İlçeler) sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.
  • Başvurunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.

Başvurular İŞKUR İle Başladı!

Vakıflar Genel Müdürlüğüne Koruma Memuru alımı ve Temizlk Personeli alımı için başvurular başladı. Adaylar başvurularını 09-13 Kasım 2020 tarihi ile yapacaklar. Başvurular sadece 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim