İŞKUR İşçi Alımı İlanları yayımlandı. 28 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmış olan işçi ve personel alımı ilanına göre Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü ( UTAEM ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Personel alımı yapacak. En az İlköğretim mezunu personel alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü ( UTAEM )

Çalışma Şekli: Geçici

İşveren Statüsü: Kamu

Başvuru Yaş Aralığı: 18 - 30

En Az ve En Fazla Mezuniyet: İlköğretim ve Lise

Alım Yapılacak Kadro: Sıhhi Tesisatçı

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Mesleki ve Teknik Liselerin "Tesisat Teknolojisi ve iklemlendirme" alanının "Yapı Tesisat Sistemleri " dalından mezun olmak, diğer mezunlar için MEB onaylı "Sıhhi Tesisatçı" sertifikalarından birine veya 3308 sayılı kanuna göre meslekte ustalık/kalfalık belgesine sahip olmak

İlanın yayınlandığı tarih itibariyle ( 28 Eylül 2021 ) en az 2(İki) yıl süreyle bu meslekte çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek(Hizmet dökümü belgesinin kare kodlu olması ve meslek kodunun istenen mesleğe uygun olması gerekmektedir.) 

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvurular İŞKUR üzerinde başlamış olup en geç 6 gün içerisinde yapılması gereklidir. Yani 28 Eylül 2021 tarihi ile başlayan başvurular en geç 4 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00006309362) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim