Bingöl Üniversitesi Personel alımı için iŞKUR'da ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre hafta başı itibari ile başvurusu başlamış olan ilan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

Bingöl Üniversitesi 9 kişilik boş kadro ile ile bünyesine Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı yapacak. Alımlar Silahlar ve Silahsız olarak yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bingöl Üniversitesi 9 kişilik kadro için 7 Silahlı ve 2 Silahsız güvenlik personeli alınacak. Bu yönde adaylardan aranan şartlar,

  • En az ortaöğretim (lise ve dengi) en fazla ön lisans mezunu olmak
  • 5188 sayılı kanun gereği özel güzenlik eğitimini başarıyla tamamlamış olmak ve başvuru tarihi itibariyle özel güvenlik sertifikasının dolmasına en az 1 yıl kalmış olmak
  • İlan tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, 31 yaşından gün almamış olmak
  • Üniversitenmizn tüm birimlerinin iç be dış mekanlarında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ( Başvuru yapan tüm adaylar vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini peşinen kabul etmiş sayılır)
  • Belgelendirmek şartıyla ilan başlama tarihi itibariyle Bingöl ilinde ikamet ediyor olmak.
  • İlana başvuran erkek adayların en az 170 cm boyunda olması gerekmektedir (sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların, aile hekimliği veya ilgili sağlık kuruluşundan istenilen boy ölçülerine sahip olduklarına dair belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Sılahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak
  • Göreve başlamaya hak kazanan personelin güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli buşunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı saplık kurulu raporu ile belgelendirmesi gerekmektedir.
  • Askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  • Erkek arama noktalarında üst araması yapılması nedeniyle cinsiyet ayrımına gidilmiştir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Bingöl Üniversitesine Güvenlik Görevlisi alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 08 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde 12 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını aşağıdaki ilan numaraları ile " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine yapılması gereklidir.

Silahlı Güvenlik Görevlisi Alımı İlan No:  00005874436

Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı İlan No:  00005874413

Editör: TE Bilisim