Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alımı yapacğaını ilan etti. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmı olan ilana göre Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 40 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti. Bu kapsamda farklı alanlarda ve niteliklerde Tam zamanlı/ Daimi olarak işçi alımları yapılacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 40 kişilik boş kadro ile, Hizmetli 23, Güvenlik Görevlisi 5, Tarım İşçisi 2, Bahçıvan 2, Makine Teknisyeni 1, Şoför 2, Fotoğrafçı Kameraman 1 ve  Hizmetli (Engelli) 4 olmak üzere 40 kişi alınacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Hizmetli: En az ilkokul mezunu 18-40 yaş arasında olmak.

Güvenlik Görevlisi: En az lise mezunu olmak 18-40 yaş arasında olmak. 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Tarım İşçisi :En az ilkokul mezunu 18-40 yaş arasında olmak.

Bahçıvan: Traktör ehliyetine sahip olmak, En az ilkokul mezunu 18-40 yaş arasında olmak.

Makine Teknisyeni: 

  • En az lise mezunu 18-40 yaş arasında olmak.
  • Öğretim Kurumlarının Makine bölümlerinin Bilgisayarlı Makine İmalatı alanından mezun olmak. Ölçü aleti kullanabilen ve teknik resim okuyabilen ,En az bir yıl CNC tezgâhların programlanması, sıfırlama ve talaşlı imalat alanında çalışma deneyimi istenecek olup, iş deneyimini SGK hizmet dökümü ve çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek
  • Takım ve tezgâh sıfırlama, toleranslar, takım aşınması ve yüzey pürüzlülüğü gibi konularda bilgi sahibi , CAD ve CAM tecrübesi olmak.
  • CNC tezgâhların filtre, yağ ve soğutma sıvısı gibi bakımlarını yapabilecek bilgiye sahip olmak

Şoför:

  • En az ilkokul mezunu 18-45 yaş arasında olmak.
  • En az 10 (On) yıllık Şoför olarak çalışma deneyimi istenecek olup, iş deneyimini SGK hizmet dökümü ve çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi ile belgelendirmek
  • Src2 ve Src4 Belgesine Sahip olmak
  • En az E sınıfı ehliyet sahibi olmak
  • Psikoteknik sertifikasına sahip olmak

Fotoğrafçılık: En az lise mezunu 18-40 yaş arasında olmak. Öğretim Kurumlarının Fotoğrafçılık, Kameramanlık alanından mezun olmak. Ofis programlarına iyi derecede kullanmak.

Hizmetli: Engel Gruplarından; İşin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak, En az ilkokul mezunu 18-40 yaş arasında olmak, Toksik maddelerle çalışmasına engel karaciğer, Kan Hastalığı ve Böbrek hastalığı olmayan, Zihinsel Davranış Bozukluğu olmayan, Göz hastalıkları; Gözlük ile düzeltilmiş görmesi tam olanlar, Ortopedi rahatsızlığı; Üst ekstremite rahatsızlığı olmayanlar Epilepsi rahatsızlığı olmayan, Ağır kalp ve damar enjeksiyon fraksiyonu %50 ve üzeri olanlar ve ileri kalp ve aort yetmezliği olmayanlar, Kanser gibi kronik rahatsızlığı olmamak.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim