Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre TÜVASAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisonlarda personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre alımlar Normal Statüde olan adaylar için geçerli olacak ve en az lise mezunu olmak şart.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK?

TÜVASAŞ İŞKUR üzerinden 26 kişilik boş kadro ile, 3 Elektronik Teknisyeni, 4 Elektrik Teknisyeni, 6 Raylı Sistemler Mekotronik Teknisyeni, 8 Motor Test Teknisyeni, 2 Boyacı-Metal ve 3 Marangoz pozisyonlarda personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TÜVASAŞ yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 33 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak pozisyon için eğitimini tamamlamış olmak, Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya meslek lisesi mezunu olmak, Görevini yerine getirmesine herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranmaktadır.

KUR AÇEKİMİ YAPILACAK!

Türkiye Vagon Sanayi adaylardan KPSS şartı aramıyor ve değerlendirmeler kur ayöntemi ile yapılacak. Söz konusu kura çekimi İŞKUR tarafından iletilecek NİHAİ liste sonucuna göre 06 Ağustos 2019 tarihi itibari ile 09:00 ile 10:00 saatleri arasında TÜVASAŞ LOKALİnde yapılacak.

BAŞVURULAR:

İlan İŞKUR üzerinde 22 Ağustos 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Söz konusu ilanlara ulaşmak için İŞYERİ ÜNVANI kısmında TÜVASAŞ TÜRKİYE VAGON şeklinde yazıp ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim