Kamuya Engelli Memur Alımı ve Eski Hükümlü personel alımı için ilan yayımlandı. Türk Şeker Fabrikaları bünyesindeki eksikliği karşıkamak üzere farklı kadrolarda Memur Alımı ve Personel Alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre EKPSS Puanı İle Engelli Memur alımı ve Eski Hükümlü KPSS Siz Personel Alımı yapacak. Başvuru süreci Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? EKPSS ile ve KPSS Siz alım kadroları nedir?

EKPSS İle Engelli Memur Alımı Kadroları:

  • 3 Avukat ( Burdur, Kars ve Yozgat ),
  • 3 Bilgisayar/Yazılım Mühendisi ( Burdur, Kars ve Yozgat ),
  • 2 İnşaat Mühendisi ( Ağrı ve Yozgat ),
  • 4 Depo / Ambar Görevlisi ( Ağrı,Burdur, Kars ve Yozgat ),

KPSS Siz Eski Hükümlü Personel Alımı Kadroları:

  • 3 Metal Teknolojisi Teknisyeni ( Burdur ve Yozgat ),
  • 1 Atölye Marangozu ( Yozgat ) ,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

TÜRKŞEKER adaylardan genel ve özel şartlar arayacak. Genel olarak 4857 Sayılı Kanun kapsamındaki nitelikler aranacak.

Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından Mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir problemi olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak, Alım yapılacak alanına göre ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak gereklidir.

Aynı zamanda EKPSS ile alımlarda adayları Atanacağı pozisyona ilişkin Mezuniyetini tamamlamış olmak ve Avukat pozisyonu için Avukatlık Ruhsatını almış olmak gereklidir.

EKPSS İle Engelli kadro Bilgileri:

Eski Hükülmlü Personel Alımı Kadro Detayları:

Eski Hükümlü olan adaylardan,

  • Eski Hükümlüler için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)
  • Atanacağı pozisyona ilişkin Mezuniyetini Gösterir Öğrenim Belgesi
  • Tehlikeli/ Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.
  • Meslek liselerinin ilgili bölüm mezunu olmak veya Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Ustalık Belgesi/Mesleki Yeterlilik Belgesi

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜRKŞEKER Memur Personel alımı başvuruları 28 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 01 Ocak 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile yapacak.

Yeni ilanlardan haberdar olmak için  İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim