Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı Personel Alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete'nin 22 Şubat 2021 tarihli sayısına göre farklı alanlarda Personel alımı yapılacak. Bu anlamda Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanacak ilan için başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar nedir?

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı toplamda 6 kişilik kadro için önce Kura ve sonrasında Mülakat sonucuna göre 4 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi ) ve 2 Destek Personeli (Garson) alınacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

3. Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında vardiyalı çalışmaya ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

4. Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak. (Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden sağlık raporu olmak.)

5. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

6. Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmak.

7. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

8. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.

ÖZEL ŞARTLAR:

Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı işçi personel alımı için yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi özel olarak, En az lise mezunu olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmek, 30 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuruların tamamı İŞKUR web sitesi (https://ankara.iskur.gov.tr/) üzerinden 22.02.2021-26.02.2021 tarihleri arasında başvurular yapılacak olup noter kurası çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından kurumumuza gönderildiğinde noter kurasına katılacakların isim listesi www.tua.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim