Türkiye İş Kurumu ve Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilanlara göre Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) personel alımı yapacak. Bu kapsamda farklı statülerden oluşan bu kadrolar Ankara ili için yapılacak olup başvuru işlemleri ve diğer işlemler sadece İŞKUR üzerinde yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye İstatistik Kurumu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Toplam Alım sayısı : 3

Bu bağlamda Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) toplamda 3 kişilk boş kadro ile Ankara ilinde Destek Personeli ( Yardımcı Hizmetler ) pozisyonunda 1 Engelli personel ve 2 Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar arasından personel alımı yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İstatistik Kurumu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için mutlaka bazı niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. Bu yönde, TÜİK adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Engelli olanlar için ve TMY ve Eski Hükümlü olanlar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

3/05/2019 tarihinde saat 11.00’ da Devlet Mah. Necatibey caddesi No: 114 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığında yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 10 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilirler. Bu kapsamda başvurular en geç 14 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilan numaralarını sizlere paylaşıyoruz.

Engelli Personel için İş İlan No (00004972787)

Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan ) için İş İlan No (00004972870)

Ayrıca Resmi Gazete tarafından yayımlanmış olan duyuru şöyledir.

Editör: TE Bilisim