Türk-Alman Üniversitesi işçi personel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR aracılığı ile 23 Kasım 2020 tarihi yayımlanmış olan ilana göre 21 kişilik boş kadro ile Sürekli İşçi Alımı yapılacak. Alımlar farklı alanlarda olmak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde aşağıdaki kadrolardan alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Türk-Alman Üniversitesi Kura / Sözlü Mülakat ile Üniversitenni tüm bürümlerinde görevlendirmek üzere 18 Temizlik Personeli Alımı ve 3 Bakım Onarım Hizmetleri (Bahçevan) alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1. Türk vatandaşı olmak,

2. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

4. Askerlik ile ilişiği olmamak,

5. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

6. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adaylar Üniversitenin işçi alımı ilanına başvuru yapabilirler. Şartları taşıyan adaylar 23 - 27 Kasım 2020 tarihleri arasında başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirecekler. 

Başvuru Adresi: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıdaki adresi Kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırdıktan sonra ilanlara online olarak başvuru yapabilirsiniz. Bu kapsamda Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00005783113 ve Bahçıvan İş İlanı No: 00005783132 ile başvuru yapabilirsiniz.