Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Malatya ilinde bulunan Turgut Özal Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 45 kişilik boşluk ile personel alımı yapacağını belirtti, Alımlar farklı pozisyonlara yapılacak ve en az İlköğretim mezunu olan adalar başvuru yapabilecekler.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Turgut Özal Üniversitesi bünyesine 45 kişilik boş kadro ile, 1 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 1 Ziraat Teknisyeni, 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 1 Bilgisayar Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 9 Güvenlik Görevlisi (Silahlı), 3 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 2 Beden İşçisi (Temizlik, 1 Elektrikçi (Genel), 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt),1 Matbaa İşçisi , 18 Beden İşçisi (Temizlik), 1 Makine Teknolojisi Teknisyeni(Makine Teknisyeni-Otomotiv), 1 Bilgisayar Programcılığı Teknikeri, 1 Sıhhi Tesisatçı ve 1 Temizlik Görevlisi şeklinde kadro dağılımı mevcuttur.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniverise adaylardan bazı nitelikler talep etmektedi. Tüm bu nitelikleri yerine getiren herkes başvuruda bulnunabilecek. Ancak üniversite adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aramaktadır. 

Bu bağlamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adyalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması bulunmamak gibi genel nitelikler aranır.

Özel olarak ise, En az İlköğretim mezunu olmakla birlikte, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarında e az 6 ay çalışmış olmak ve bunu SSK gökümü ile belgelemek, B SInıfı sürücü belgesine sahip olmak, Alım yapılacak pozisyona göre Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilmiş belgeye sahip olmak, 20 ile 40 yaşları arasında olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu Üniversitenin ilanı 12 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde 16 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak.

Yukarıdaki görselde de göreceğiniz gibi İlgili bağlantı üzerinden açılan sayfada İŞYERİ ÜNVANI kısmına " MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ " şeklinde yazılarak ARA butonuna bastığınızda ilanlar alt kısımda çıkacaktır. Sonrasında İŞKUR üyeliğiniz ile giriş yaparak ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim