Resmi Gazetede yeni ilan yayımlandı. 12 Temmuz 2021 tarihi ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Başkanlığı personel alımı yapacak. Bu kapsamda, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu TENMAK 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

TENMAK bünyesine toplamda 20 kişilik boş kadro ile en az lise mezunu personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar,

  • 2 Aşçı Yardımcısı,
  • 10 Silahlı Güvenlik Görevlisi,
  • 8 Temizlik Personeli,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Başkanlığı yayımladığı ilana göre personel alımı için adaylardan bazı nitelikler arayacak. Bu kapsamda Genel Olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak gereklidir. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILCAK?

İŞKUR aracılığı ile yapılacak İşçi Personel Alımı ilanı için adaylar başvurularına 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. TENMAK Personel Alımı başvuruları sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup ilan için başvuru süreci başladığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek başvuru yapabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim