Kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin alımlar devam ediyor. 2020’nin ilk yarısını da yavaş yavaş geride bırakırken hem kamu hem de özel sektör ilanlarında farklı kadrolara alımlar gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında olan belediyeler ise hem İŞKUR hem de kendi internet siteleri aracılığı ile bu alım ilanlarını yayınlanmakta olup bugün itibari ile adayların başvurabileceği birçok belediye alım ilanı bulunmaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Otopark Ulaşım Nakliye İmar Plan İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından otobüs şoförü pozisyonuna toplamda 103 personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların sağması gereken şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, diksiyonu düzgün olmak, şoförlük mesleği bakımından bedeni ve psiko-teknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporu almak, ilkokul mezunu olmak, büyük otobüs kullanacak olan personelin 26 yaşında gün almış olmak ve deneyimi bulunmak, psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC 1 yada SRC 2 belgesine sahip olmak, mesleki deneyim sahibi olmak, iletişimi güçlü olmak ve yoğun iş temposuna ayak uydurmak, emekliliğe hak kazanmamış olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilan için herhangi bir KPSS şartı ve öğrenim düzeyi aranmamakta olup daha detaylı bilgi ise kurumdan öğrenilebilmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuru yapmak isteyenlerin özgeçmiş, SRC 1 ya da SRC 2 ve psiko-teknik belge fotokopisi, ehliyet fotokopisi ile başvuru adresine bizzat başvuru yapması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim