Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan perosnel alımı ilanına göre TEİŞ alım yapacak. Alımlar İstanbul ili için yapılacak. TEİAŞ alımları için henüz başvuru süreci başlamadı. Aile ve Çalışma Bakanlığı kamu ilanları sayfasında yayımlanan ile TEİAŞ Lise mezunu personel alımı yapılacak.

KADRO DETAYI VE ALIM YAPILACAK MÜDÜRLÜKLER:

Türkiye Elektrik Üretim A.Ş bünyesine 2 kişilik boş kadro ile İstanbul Personel alımı yapacak. Alımlar Eski Hükümlü statüsünde yapılacak. Bu yönde Büro personeli alımları 1 kişi Bölge Müdürlüğü-Davutpaşa/İSTANBUL ve 1 kişi Bölge Müdürlüğü-Anadolu/İSTANBUL müdürlüklerine yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. Lise ve dengi okul mezunu olmak.

2. Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olduğunu belgelendirmek.

3.İlgili Yönetmeliğin 5.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

4.Öncelik Hakkına Sahip Olarak Başvuran Adaylar için Öncelik Durumunu Gösterir Belge sahibi olmak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı ile Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

BAŞVURU SÜRECİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile ve Çalışma Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre TEİAŞ Büro Personeli alımı başvuruları 15 Haziran 2002 tarihinde İŞKUR üzeirnde yayımlanarak başvrular başlayacak. En geç ise 19 Haziran 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Adaylar başvurlarını İnternet üzerinden İŞKUR adresine yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim