Türkiye İş Kurumu haftanın personel alımı ilanlarına göre kamıya alımlar başladı. Kamu Grubu ilanlarına göre Türkiye Elektrik Üretim A.Ş. bünyesine Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar arasından personel alımı yapacak. Peki adaylardan aranan başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılır?

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Elektrik Üretim A.Ş.

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Toplam Alım Sayısı:2

Alım Yapılacak Pozisyon: Büro İşçisi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TEİAŞ bünyesine Büro Personeli alımı yapacak olup adaylardan, " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az lise mezunu olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İŞKUR İlanları arasında yer alan TEİAŞ alımları için başvuru süreci başlamış olup en geç 19 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Sadece Elektronik ortamda yapılacak başvurular kabul edilecek olup İş İlan No (00005535448) ve İş İlan No (00005535533) başvuru için kullanılacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

  • Kura  sonucu belirlenen sınava katılmaya hak kazanan adayların adayların listesi,sözlü sınav günü ve yeri kurumun(www.teias.gov.tr) internet sitesinden duyurulacaktır.
  • Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgilerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.