Türkiye Elektrik Üretim A,Ş, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statülerde personel alımı yapılcağını geçen hafta belirtmişti. İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde bugün itibari ile yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. 

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

TEİAŞ bünyesine toplamda 18 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar Büro İşçisi ve Teknisyen pozisyonları için yapılacak olup  en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca Büro İşçisi alımlar Engelli adaylar için ve Teknisyen alımlar Eski Hükümlü adaylar için geçerli olacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TEİAŞ alım yapacağı kadrolar için adaylardan, Lise veya Dengi okul mezunu olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Eski hükümlü veya Engelli adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyonla ilgili eğitim bilgisine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilna için başvuru süreci başladı. TEİAŞ personel alımı başvuruları 02 Mart 2020 tarihinde başlamış olup en geç 06 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir.

İLANIN DETAYLARI