Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre Türkiye Elektrik İletim A.Ş. bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde olmak üzere personel alımı yapacak. İlanlar Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Peki hangi kadroya ve Şehirlere personel alımları yapılacak? Adaylardan aranan şartlar nedir?

TEİAŞ PERSONEL ALIMI DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre TEİAŞ toplamda 6 kişilik boş kadro ile personel alacak. Alımlar Büro İşçisi kadrosunda yapılacak olup 5 farklı şehirde alım yapılacaktır. Ayrıca TEİAŞ 2 Engelli ve 4 Eski Hükümlü Büro işçisi alacak. Peki alımlar hangi bölgelerde yapılacak?

Eski Hükümlü Personel Alımları, İstanbul, Isparta, Kayseri, Erzurum illerinde alım yapılacak.

Engelli kadrolarında ise 2 kişilik kadro ile alım yapılacak olup Konya ve Kayseri illerinde alım yapılacak. Alımlar;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların TEİAŞ Büro İşçisi alımı kadrosuna başvuru yapabilmeleri için öncelikle en az lise mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Öncelik Hakkına Sahip Olarak Başvuran Adaylar için Öncelik Durumunu Gösterir Belge sahibi olmak, .İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak gereklidir. Ayrıca,

  • Engelli Sağlık Kurulu Raporu ile en az %40 engeli olduğunu belgelendirmek,
  • Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olduğunu belgelendirmek,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 01 Mart 2021 tarihi ile yayımlanmış olup başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde başvuruların 05 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

İŞKUR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TEİAŞ personel alımları İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup adaylar aşağıdaki adımları inceleyerek başvuru yapabilecekler.

1. Adım: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx Adresine giriş yapınız.

2. Adım: İşyeri Ünvanı kısmında TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM yazarak ara tuşuna tıklayabilirsiniz.

3. Adım: Durumunuza göre ilgili ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Engelli Personel Alımı Detayları

Eski Hükümlü Personel Alımı Detayları

Editör: TE Bilisim