Türkiye İş Kurumu sayfasında 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı ile bağlı olan İl Tarım Müdürlükleri bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde alım ilanı yayımladılar. Peki hangi pozisyonlardan kamu personeli alımı yapılacak? Başvuru Şartları Nedir?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre, Tarım ve Orman Bakanlığı 2 Aşçı alımı yapacak. Ayrıca Bartın İl tarım Müdürlüklerine ise, Engelli 2 Bilgisayar İşletmeni ( Operatör ), 1 Temilzlik Görevlisi, 1 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ), 1 Bahçıvan, 1 Duvarcı alımı yapılacak. Kırklareli İl tarım Müdürlüğü ise 1 Elektrikçi ( Genel ) alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Tarım Bakanlığı ve İl tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım Yapılacak pozisyonuna göre MEB onaylı sertifikaya sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre deneyim sahibi olmak gibi niteliker aranacaktır.

BAŞVURULAR:

ilgili ilanlar 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularını 4 gün içerisinde en geç 14 haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ilan numarası veya İşyeri Ünvanı kısmına bakanlığı ve İl Müdürlüklerini yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim