Tarım Kredi Kooperatifleri 35 Kamu Personeli alımı için başvurular sona eriyor. 11 Aralık 2020 tarihi ile yayımlanan ilana başvuru süreci başlamıştı. Artık başvurularda son günlere geldik. Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

35 Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı:

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine Merkez Teşkilatında 35 Kamu personeli alımı yapacak. Alımlar İstatistik Bölümü, Endüstri Mühendisliği Bölümü ve İktisadi İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İşletme ve İktisat fakültelerinden yapılacak. kadro Dağılımı Şöyledir:

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

- 01.01.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (01.01.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)

- Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak,

- Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Adayların, ÖSYM tarafından 6-12-13 Eylül 2020 tarihlerinde yapılmış olan 2020-KPSS (Lisans) sınavının Tabloda belirtilen puan türünden en az 70 puan almış olması gerekmektedir.
  • Adayların Tabloda belirtilen Fakülteler ile (İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler ve İktisadi İdari Bilimler vb.) Endüstri Mühendisliği ve İstatistik bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.
  • Tabloda belirtilen Fakülteler ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının belirtilen Fakültelerinden mezun olmak.(Adayların, tabloda belirtilen Fakültelere denk sayılan Fakültelerden mezun olmaları halinde, YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini tarayarak müracaatları sırasında başvuru ekranındaki ilgili bölüme eklemeleri gerekmektedir.)
  • Ancak, Endüstri Mühendisliği ve İstatistik Bölümlerinde herhangi bir denklik kabul edilmeyecek olup, bizzat Bölüm mezuniyeti aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri Kamu Personeli Alımı başvuruları 11 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar sona erecektir. Adaylar başvurularını son başvuru günü saat 18:00 a kadar Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim