Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki opersonel eksikliği için işçi personel alımı yapacak. 14 Eylül 2020 tarihli İŞKUR kamu ilanlarına göre En az lise mezunu olan adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Beden İşçisi kadrosunda Eski Hükümlü veya TMY kapsamında adaylar için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Tarım ve Orman Bakanlığı Eski Hükümlü veya TMY kapsamındaki adaylardan, 18 Yaşını tamamlamış olmak, En az Ortaöğretim mezunu olmak, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Ordu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Müdürlüğü işçi perosnel alımı için başvurular başladı. Başvurular 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında İş İlan No (00005680920) ile yapılacak. Adaylar başvurularını " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim