Adayların merakla beklediği alım ilanları arasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde gerçekleştirilen alımlar yer almakta olup bu kapsamda 4 SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile Büro Görevlisi, Muhasebeci kadrolarında alımlar gerçekleştirilecektir. İlgili ilanlara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Çiftlikköy SYDV

Kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 1 muhasebeci alımı yapacak olup bu kapsamda adayların T.C. vatandaşı olmak, medeni ehliyetlerini kullanmak, 18 yaşını aşmış 35 yaşını doldurmamış olmak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak, kamu haklarında yoksun olmamak, 4 yıllık İİBF bölümlerinden mezun olmak, 2018, 2019 KPSS sınavından P3 puan türünde en az 60 almak ve diğer özel şartların sağlanması istenmektedir.

Gökçebey SYDV

SYDV bünyesinde 1 büro görevlisi alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarının yanı sıra üniversitelerin eğitim fakülteleri hariç olmak üzere 4 yıllık lisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 Puan almış olmak, Gökçebey ilçe sınırları içinde ikame ediyor olmak şartı aranmaktadır.

Emet SYDV

Kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak olup adaların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük 35 yaşının aşmamış olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, üniversitelerin 4 yıllık herhangi bir bölümünden mezun olmak, 2018 ya da 2019 KPSS sınavında P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Emet ilçe sınırlarında son 3 yıldır ikamet ediyor olmak, B sınıfı ehliyeti olmak, MS Office programlarını iyi kullanabilmek, güvenlik soruşturması olumlu olmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Çağlayancerit SYDV

Kurum tarafında 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak olup adayların genel alım şartlarının yanı sıra,4 yıllık lisans programlarından Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Maliye,Sosyoloji, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, Bilgisayar ve Öğretim TeknolojileriEğitimi bölümlerinden mezun olmak, (2018-2019) KPSS P3 puantürüne göre en az 60 puan almış olmak ve Çağlayancerit ilçesinde son başvuru tarihi itibariyle 2 (iki) yıl süreyle kesintisiz şekildeikamet ediyor olmak ve diğer özel şartların sağlanması istenmektedir.

İlgili ilanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim