İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Süleyman Demirel Üniversitesi persone lalımı yapacak. 19 kasım 2019 yarihi ile gelmiş olan ilana göre 20 kişilik boş kadro ile Genel Beden İşçisi alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için en az İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylara bu yönde kur açekimi yapılacak. İşçi alım niteliği geçci olarak belirtilmiş olup işe Ocak ayı itibari ile başlayacak olup 90 gün çalışma süresi belirtilmiştir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, yapılacak güvenli ksoruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK.

Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonu'nda 05.12.2019 tarihi Çarşamba günü saat 09:00 da noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura sonuçları web sayfasının ( www.sdu.edu.tr ) duyurular bölümünde 06.12.2019 tarihinde yayımlanacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru süresi 19 Kasım 2019 tarihinde başlamış olup en geç 25 Kasım 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurulr Türkiye İş Kurumu üzerinden online olarak yapılacaktır. Adaylar başvuru için İş İlan No (00005263753) kullanabilirler.