Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Yayımlanan personel alımı ilanına göre başvuru süreci başladı. Başvuru hakkında detayları siz değerli kullanıcılarımız ile paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Süleyman Demirel Üniversitesi 30 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda işçi personel alımı yapılacak.

  • 2 Traktör Şoförü,
  • 28 Beden İşçisi ( Genel ),

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Süleyman Demirel Üniversitesi işçi personel alımı başvuruları bugün itibari ile başladı. Bu yönde adaylar başvurularını 24 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 28 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresi üzerinden aşağıdaki iş ilanı numararı ile gerçekleştirebilirler.

Traktör Şoförü İş İlanı No: 00005698495

Beden İşçisi (Genel) İş İlanı No: 00005698561