Ekim ayı itibari ile yayınlanan yeni ilanlarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ile diğer kadrolarda alımlar gerçekleştirilecek olup ilgili kadro kapsamında adayların sağlaması gereken başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Sarıveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Kurumun yayınlandığı ilan kapsamında 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak olup adayların;

Genel alım şartları; Türk vatandaşı olmak, medeni hak ehliyeti bulunmak, 18 yaşını bitirmiş 35 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, askerlikle ilgisi olmamak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Özel alım şartlarından ise 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak, 2018 2019 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, bir yıldır Sarıveliler ilçesinde ikamet ediyor olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, Office programlarını kullanabilmek, MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak şeklindedir.

Bekilli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Kurum tarafından 1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için adayların yukarıda da yer alan genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir. Özel alım şartları olarak ise 4 yıllık lisans mezunu olmak, son 6 aydır Denizli Bekilli ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, iyi derecede bilgisayar bilmek, 2018-2019 KPSS P3 puan türünden 60 puan almak, B sınıfı ehliyeti olmak şartları aranmaktadır.

Güzelbahçe SYDV

Kurum tarafında 1 yardımcı hizmetler personeli alımı yapılacak olup adaylardan istenen şartlar şu şekildedir; Türk vatandaşı olmak, en az ortaokul mezunu olmak, İzmir Güzelbahçe’de 5 yıldır ikamet ediyor olmak, en az 40 yaşında olmak, en az 2 yıl kamu kurumlarında çalışmış olmak, MEB onaylı gıda ve hijyen, iş sağlığı ve güvenlik ile hasta ve yaşlı refakatçisi sertifikalarından birine sahip olmak şatları aranmaktadır.

Pehlivanköy SYDV

İlgili kurum 1 yardımcı hizmet görevlisi alımı yapacak olup adayların en az lise mezunu olmak, erkekler için askerlikle ilgisi olmamak, en az B sınıfı ehliyeti olmak, adli sicil kaydı olmamak, en az 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

İlanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim