İŞKUR aracılığı ile 23 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan duyuruya göre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu alım yapılacak. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir? Nasıl Başvuru yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak sizlerle detayları paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Pertek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü

İşveren Statüsü: kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

Alım Yapılacak Pozisyon: 1 Kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI:

Sosyal Hizmet merkezi Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için alımını yapacağı Güvenlik Görevlisi adaylarından genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar içis askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Özel olarak ise, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, En az lise mezunu ve en fazla lisans mezunu olmak, en az 6 ay pertek ilçesinde ikamet etmiş olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 23 Eylül 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 28 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00005695535) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim