İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere Gaziantep SGK il müdürlüğüne personel alımı yapılacak. Alımlar Eski Hükümlü veya TMY kapsamında Bulaşıkçı (Stevard) pozisyonunda alım yapılacak. Söz konusu ilana Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1-2527 sayılı Tük Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile Türk vatandaşı olmak.

2-18 yaşını tamamlamış olmak.

3-Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar,anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,millî savunmaya karşı suçlar,Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,zimmet,irtikâp,rüşvet,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma,hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma,edimin ifasına fesat karıştırma,suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4-Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5-Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6-Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7-Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

8- Başvuru yapacak olan adayların Gaziantep il sınırları içinde ikamet ediyor olması.

9-Her aday, İŞKUR'da yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

10-Adayların başvurunun son günü itibariyle duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kodlarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

 11-İlanın yayınlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.

12-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

13-Eski hükümlüler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar:

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar. Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartı ile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezası olan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikab, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlanılanlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

14-Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar;

Durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarında alınan engelleler için sağlık kurulu raporu ile (doğuştan ya da sonradan herhangi bir neden ile bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimleri karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmalık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde %40 olduğunu belirten sağlık kurulu raporu)belgelendirmeleri gerekmektedir.

15-Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kurasına ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandılabilecektir.

BAŞVURULAR:

Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından gelmiş olan ilana göre başvurular başladı ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını en geç 10 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00005385733) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim