Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Devlet Personel Başkanlığı üzerinde ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü alım yapacak. Alımlar sadece Eski Hükümlü olan adayları kapsayadak olup Sürekli İşçi statüsünde personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADRO:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sosyal Güvenlik kurumu bünyesine alımını yapacağı eski hükümlü personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilişkisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Konya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 45 yaşını tamamlamamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularına 18 Kasım2019 tarihinde başlayacak ve en geç 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan henüz Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanmış olup önümüzdeki hafta Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlayacaktır:

Ayrıca adaylara kura çekimide yapılacak olup İŞKUR dan iletilen Nihai başarı listesine göre 05 Aralık 2019 tarihinde adaylara kura çekimi yapılacaktır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim